ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

0886 15 36 36

Email

ahrida@abv.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Неделя: 09:00-18:00ч.

 • КАК ДА ПРОВЕРЯ , ДАЛИ ПОРЪЧКАТА МИ Е ПРИЕТА?  След като сте попълнили формата за поръчка, ще Ви се покаже прозорец, в който пише, че "Поръчката Ви е направена успешно".  Ако това не се случи, молим да се свържете на телефон 0886 15 36 36 и там ще получите информация за Вашата поръчка.

 • КАК ПЛАЩАМ ПОРЪЧКАТА СИ ? Плащате поръчката си при самата доставка.
 • МОГАТ ЛИ ДА СЕ ПОЯВЯТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПО ВРЕМЕ НА УПОТРЕБА  НА АРТЕМИЗИНИН/СЛАДЪК ПЕЛИН/? Артемизинин/Сладък пелин/ е напълно безопасен и ефективен. Нещо повече, не предизвиква никакви странични ефекти. Съставът е от най-високо качество,  100% органичен, естествен и с доказани свойства и качества.
 • КАК СЕ ПРИЕМА?  За пълни и постоянни резултати, ние препоръчваме да направите 3 месечен курс, така че тялото да усвои достатъчно фитонутриенти от активните съставки, които да работят дългосрочно върху поддържането на Вашето здраве. Приемът е по една капсула на ден. Опаковката стига за пълния курс.
 • ПРИ ВСЕКИ ЛИ ПРОДУКТЪТ ДАВАТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ?  Това е продукт, разработен изцяло на билкова основа и съобразени с естествените нужди на организма. По тази причина е еднакво ефективен, независимо от възрастта, здравословното състояние и индивидуалните характеристики на всеки индивид. За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на три месечния курс на прием.
 • ЕФЕКТИТЕ ПОСТОЯННИ ЛИ СА? Артемизинин/Сладък пелин/ е базирани изцяло на естествени съставки. Активните компоненти се абсорбират напълно от организма. По този начин тялото ни набавя всички необходими вещества, за да поддържа в норма физиологичните жизнени процеси, което гарантира нашето здраве. Ако желаете да имате постоянни резултати, трябва да приемате продуктът редовно в продължение на поне 3 месеца, за да поддържате физиологични нива на наситеност от необходимите за организма вещества и да постигнете постоянни резултати.
 •  А ДРУГИТЕ ПОДОБНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА? На пазара има различни видове продукти, подпомагащи здравето. Вие трябва да прецените кой продукт е най-подходящ за Вас. Ние Ви препоръчваме винаги да залагате на марки, утвърдени на пазара с най-високо качество и прецизност на създаване на формулите, за да бъдете сигурни, че ще помогнат за Вашето здраве и не крият рискове от евентуална вреда. Ние гарантираме, че нашият продукт е произведен под изключително строг контрол и отговарят на Европейските директиви за добри производствени практики и безвредност на включените съставки.
 • МОГА ЛИ ДА ПРИЕМАМ ПРОДУКТА В КОМБИНАЦИЯ С ЛЕЧЕНИЕ, НАЗНАЧЕНО МИ ОТ ЛЕКУВАЩИЯ ЛЕКАР? Артемизинин /Сладък пелин/ е  изцяло билков продукт и НЕ крие рискове за Вашето здраве. Той може да бъде съчетаван и комбиниран със съпътстваща лекарствена терапия, предписана от Вашия лекар, без опасност от странични ефекти и вреда за Вашето здраве. Ако все пак имате някакви въпроси относно Ваше заболяване, ние Ви съветваме да се обърнете за консултация към лекуващия Ви лекар, който най-добре познава особеностите на Вашата анамнеза.
 • МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕН ОТ МЕН ПРОДУКТ АКО НЕ Е НАРУШЕН ТЪРГОВСКИЯ МУ ВИД И ОПАКОВКА? Ние вярваме в качеството и силното действие на нашия продукт и това се потвърждава от множеството доволни клиенти ( над 400 000) , които ни информират за доброто си здраве и постигнатите резултати. Ваше право е да се откажете от направената от Вас поръчка в 14 – дневен срок и да получите обратно заплатената от Вас сума за направената покупка. За целта, единственото ни изискване е да не бъде нарушен търговския вид на опаковката и продуктът да не бъде отварян. Ние ще възстановим Вашите пари, без да задаваме излишни въпроси.
 • ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ  АРТЕМИЗИН/СЛАДЪК ПЕЛИН/ ОТ Ахрида БИО ?  Както нашите редовни клиенти вече са разбрали, ние държим на качеството, а не на количеството. Артемизинин /Сладък пелин/ от Ахрида БИО, е единственият СЛАДЪК ПЕЛИН, който се предлага на българския пазар с това високо качество, защото ние използваме само малките листенца от билката, в съдържанието на капсулите. Останалата част от растението / клечки, стебло, изсъхнала част/ ние изхвърляме. Тази на практика непотребна част от билката се предлага на българския пазар на доста по-ниска цена ( между 10-15лв) , като съдържанието й е изцяло от целулоза ,а Артемизининът  е толкова малко, че на практика е незначително.

Предупреждаваме нашите клиенти да бъдат внимателни при избора си, защото действието на билките зависи от много фактори като начин на отглеждане, изсушаване, отделяне, сортиране , терен и т.н.

Ние вярваме в действието на Артемизинин /СЛАДЪК ПЕЛИН/, който произвеждаме и бихме могли да дадем гаранция за качество на нашата продукция!

Освен това е единственият сертифициран био пелин в България!

 • Не намирам отговор на въпроса си тук, какво да направя?  В такъв случай, можете да използвате контактната ни форма и да направите своето запитване. В рамките на 1-2 работни дни , ще Ви бъде върнат и отговори. Контактна форма >>> ТУК . Можете да се свържете и с нашите консултанти на телефон 0886153636 всеки ден, между 09:00-19:00ч.